Celestian Tales: Old North

SKU: 5132701
  • Zůstal jeden kus
Doručení:
  • Doba dodání: mezi 18 červenec - 29 červenec
75 33
Popis

A Celestian Tales: Old North a klasszikus körökre osztott japán stílusú RPG üdítője. A sorsszerű ember vagy a világot megmentő fiú/lány kliséit letörve a történet érett közönségre szabott, és megkérdőjelezi az emberi lény puszta erkölcsét. Megteszel bármit a túlélésért? Kitartóan megvédi hitét és meggyőződését? Vagy hagyod magad megrontani apránként, a nagyobb jó nevében?

A Celestian Tales 3. részes sorozatának első része, az Old North tele van buja, kézzel festett környezetekkel, érzelmes portrékkal, emlékezetes karakterekkel és egy kiterjedt, lebilincselő moralista történettel, amelyet hat főszereplő szemével mesélnek el. A Celestian Tales: Old Northban végrehajtott műveletek és döntések átkerülnek a sorozat következő részébe.

Tapasztalja meg, milyen igazán egy hős felelősségét viselni a gyönyörűen kézzel megrajzolt Régi Északon. Vállalj egy szerepet a hat fiatal nemes közül, tanuld meg a lovaggá válás módját, és segíts az általad szolgált uraknak. Amikor egy külső erő fenyegeti a földet, a háború hullámaiban találod magad, ahol a leghalálosabb ellenségek a saját soraid között vannak.

A Celestian Tales körökre osztott harci rendszerrel rendelkezik, számos karakter- és parti testreszabási lehetőséggel, így a Celestian Tales lehetővé teszi, hogy saját tempójában, saját stílusában játsszon a játékkal. Lépj be ennek az epikus háromjátékos sorozatnak az első évtizedébe, és nézd meg magad, mi különbözteti meg.

Jellemzők

  • Erkölcsi konfrontációk – A játék során olyan helyzeteket mutatnak be a játékosnak, amelyek arra kényszerítik a játékosokat, hogy morális kérdésekkel és hiedelmekkel nézzenek szembe.
  • Egyedi történet – A műfaji közhelyek elkerülésével a történet új megközelítést hoz az RPG történetmesélésbe, lehetővé téve a játékosoknak, hogy érezzék karakterük cselekedeteinek súlyát.
  • Több történetív – 6 választható karakter lehetővé teszi, hogy 6 különböző nézőpontból játsszuk a játékot. Játssz végig a játékon mind a 6 karakterrel a teljes élményért.
  • Hagyományos RPG-játék – A körökre osztott RPG-csatarendszerrel rendelkező klasszikus JRPG-k ihlette a játékosok egyéni harci stílust alakíthatnak ki.
  • Gyönyörű művészet – A buja, kézzel festett háttérvizualizációk és környezetek részletes érzelmes karakterportrékkal és animált pixel-art karakterekkel teljes és teljes világélményt teremtenek.
  • Epic Music – Egy elsöprő kotta, amely megragadja a történet kibontakozásának tempóját és érzelmeit.
  • Tovább jön – Az Old North egy tervezett játéktrilógia első epizódja, és az ebben a játékban végzett cselekedeteid a sorozat következő epizódjában is hatással lesznek.
Podobné výrobky
This website uses cookies.