Space Rangers HD: A War Apart

SKU: 5132702
Doručení:
  • Doba dodání: mezi 24 červenec - 05 Srpen
39 01
Popis

Nézze meg az 1C Entertainment további játékait

https://store.steampowered.com/app/1248060/
https://store.steampowered.com/app/946990/
https://store.steampowered.com/app/1229420/


CSATLAKOZZ HÍRLEVÉLÜNKRE!


Nézz meg még több játékot az 1C Entertainmenttől

https://store.steampowered.com/app/1247100/
https://store.steampowered.com/app/1371690/
https://store.steampowered.com/app/782140


A Játékról

A Space Rangers HD: A War Apart újradolgozza és kibővíti a kultikus klasszikus Space Rangers 2 világát. A játékot az SNK-Games csapata fejlesztette a sorozat rajongóival szoros együttműködésben.


A továbbfejlesztett funkciók közül a legnagyobb egy új forgatókönyv, amelyet a galaxist fenyegető kalózoknak szenteltek. Miközben a Koalíció minden erőforrását a Dominatorok (az életet kiirtani akaró érző gépek) elleni harcra fordítja, a kalózok egy titokzatos vezető zászlaja alatt egyesültek. Ennek az új mesternek a vezetésével megkezdték saját gerillaháborújukat, hogy megragadják a hatalmat a meggyengült Galaxisban. A játékosok most kiválaszthatják, hogy kivel foglalkozzanak, a Dominatorokkal vagy a kalózokkal, vagy mindkettővel egyszerre. Ha az utóbbi utat választod, új történeteket és mellékküldetéseket, új célokat és promóciókat kapsz. Miután megnyerted az egyik háborút, vagy befejezheted a játékot, vagy folytathatod a játékot, hogy megnyerj egy másikat.


A játékosok kalózkarrierjüket a legalacsonyabbak között kezdik, és a kalózhierarchia csúcsára jutnak, történeti küldetéseket teljesítenek, és új információkat tanulnak meg a szervezetről és annak ismeretlen vezetőjéről, akinek tettei az érzők koalíciójának létét veszélyeztetik. faj. Minden játékos akciója befolyásolja, hogy a Galaxy milyen helyre kerül a végén, a győztes koalícióval, amelynek sikerült legyőznie ellenségeit, vagy ha a szövetség összeomlott mind a külső Dominator, mind a belső kalózok nyomása miatt.
A játék jelentős technikai átalakításon esett át az új tartalom hozzáadása mellett. Az összes főmenüt, betöltőképernyőket, bolygó- és űrállomási kilátásokat átdolgozták. Mostantól akár 1920×1200-as felbontást is választhat, a bolygócsaták pedig modern renderelési technológiákat alkalmaznak.

Főbb jellemzők:

  • Új kalóz alrészlet. A történetágak bármelyikének befejezése után a játékos befejezheti a játékot, vagy folytathatja a játékot egy másik ág befejezéséhez. a játékos akciói az egész galaxist befolyásolják, miközben az egyensúlyt bármelyik háborúban nem csak a játékos, hanem az AI akciók is megbillenthetik. Nem lesz két egyforma átjátszás.
  • Jelentős műszaki felújítás. Az akár 1920 × 1200 felbontású kijelző, a többmagos processzorok, a Windows® 7 és az élsimítás a 3D bolygóharcokban mostantól teljes mértékben támogatott.
  • A kiterjesztett hangsáv azt jelenti, hogy több mint 15 teljesen új zenei témát hallhatsz, amelyeket kifejezetten a Space Rangers csodálatos univerzumába való mélyebb elmerüléshez készítettek.
  • A további fejlesztések közé tartozik a több mint 10 új szöveges kaland, a 15+ bolygó harci térképe, a 20+ kormányzati küldetés, az egyedi, nem történethez kapcsolódó események, az új felszerelések és mikromodulok, a főmenüből való hozzáférés az összes hiperűrbeli tevékenységhez és még sok más!
Podobné výrobky
This website uses cookies.