Pathway

SKU: 5132727
Doručení:
 • Doba dodání: mezi 25 červenec - 05 Srpen
40 80
Popis

Frissítve


Az Adventurers Wanted a Pathway ingyenes frissítése, amely izgalmas változásokat és minden új tartalmat vezet be a játékba.

V1.1.4 változás – Hardcore mód frissítés:

A Hardcore mód egy új és kihívásokkal teli módja a Pathway játéknak! Minden kaland egy hosszú sorozatban játszódik egymás után. Minden áttartozik a következő kalandba, és csak azokkal a felszerelésekkel és karakterekkel kell túlélned, amelyeket utazásaid során találsz. Vigyázat: Ha egy csapattag meghal, végleg elment!

V1.1 változásai – Adventurers Wanted Update:

 • Taktikai fejlesztések: A frissítés 18 új feloldható karakter képességet ad, amelyek számos új taktikai lehetőséget hoznak a harcba. A mesterséges intelligencia, valamint az általános kiegyensúlyozás számos módosításon esett át.
 • Új zsákmányrendszer: A zsákmány- és tárgyrendszert átdolgozták, hogy kifizetődőbb és kielégítőbb legyen!
 • Új harci arénák: Változatosabbá teszi a harci forgatókönyveket, beleértve a farmokat, repülőtereket, nubien piramisokat és egyéb szórakoztató meglepetéseket.
 • További felfedeznivalók: A frissítés számos új, kalandspecifikus eseménnyel egészíti ki a történet kontextusának pontosítását. Sok létező eseményt átdolgoztak, hogy érdekesebb (és veszélyesebb!) választási lehetőségeket mutassanak be.
 • Új nyelvek: A Pathway mostantól kínai és japán nyelven is játszható!


Csatlakozz a közösségünkhöz


Discord: https://discord.gg/robotality
Twitter: https://twitter.com/robotality
Facebook: https://www.facebook.com/robotality


A Játékról

Az év 1936...

A globális zűrzavar idején a náci befolyás menthetetlenül terjed Európában és a Közel-Keleten. A pletykák bővelkednek titkos ásatásokról, titokzatos leletekről, és még a furcsa suttogásokról és a hátborzongató okkult rituálékról szóló mesékről is...

Rajtad múlik, hogy összeállíts egy csapatot merész kalandorokból, hogy átutazzák a sivatagot. Fedezze fel Észak-Afrika bunkereit és templomait, hogy felfedezze rejtett kincseit és titkait, mielőtt azok a náci erők kezébe kerülnek.A Pathway egy körökre osztott stratégiai játék, amelyet arra terveztek, hogy megközelíthető, gyors és szórakoztató csapatos összecsapásokat biztosítson a játékosoknak a 20. század eleji pulp-kaland környezetben. Gyorsan fuss fedezékbe, szárnyalj ellenséget, és használd csapatod különleges képességeit, hogy a magad javára fordítsd a harcot!Útban a küldetés célja felé csapatod egy véletlenszerűen kiválasztott térképen halad keresztül, és egy sor rövid, „válaszd a saját kalandodat” történetekkel találkozik. A sikeres küldetés kulcsa az ilyen találkozások során vállalt kockázatok kezelése lesz, de ne feledje, hogy a küldetések bármikor megismételhetők – minden újraindításkor új eseménysorozattal kell találkozni.

Jellemzők:

 • DINAMIKUS KALANDOK – Fedezzen fel 5 különböző, különböző nehézségű kampányt, és minden kísérlet új eseményeket generál...
 • KEMÉNY VÁLASZTÁSOK – A feltárt helyszínek gyakran egy rövid, kézzel készített történeteseményt mutatnak be. Keresd a kutat? Megmenteni a falusiakat? Tőled függ!
 • DÖNTŐ KONFLIKTUSOK – Használd a fedezéket és a pozíciót az izgalmas, körökre osztott osztagharcban. Tanuld meg a legjobban kihasználni csapatod képességeit és felszerelését, hogy legyőzd az ellenséget!
 • ÉPÍTSD MEG A KALANDOSOK CSAPATÁT – A Pathway 16 feloldható karakterének mindegyike megvan a saját képességei és különlegességei, amelyek hatással lehetnek a harci és történeti találkozásokra.
 • REJTETT KINCSEK – Cseréld be nagy értékű zsákmányodat, hogy egyre ritkább fegyverekkel és páncélokkal bővítsd csapatod arzenálját.
 • VISSZAÁLLÍTÁS ÉS VISSZAJÁTSZÁS – Kísérletezzen különböző csapatkombinációkkal, amíg az ellenségeit le nem győzi!
 • IZGALMAS KÉPZÉS – Klasszikus 16 bites pixelművészet, amelyet soha nem látott mélységgel, megvilágítással és árnyékokkal javítottak a Pixel/Voxel hibrid technológiával.
A kritikusok által elismert zeneszerző, Gavin Harrison, a Halfway hírnévhez tartozó filmzenével!

Podobné výrobky
This website uses cookies.