Jurassic World Evolution 2: Camp Cretaceous Dinosaur Pack

SKU: 5132744
  • Zůstalo 3 ks
Doručení:
  • Doba dodání: mezi 24 červenec - 05 Srpen
186 98
Popis
Mutasson be egy sor kiemelkedő új őskori fajt a Jurassic World Evolution 2: Camp Cretaceous Dinosaur Pack segítségével. A Universal Pictures, az Amblin Entertainment és a DreamWorks Animation sláger Netflix-műsora, a Jurassic World: Camp Cretaceous által ihletett DLC két teljesen új dinoszauruszt, két új változatot a meglévő fajokhoz és nyolc szemet gyönyörködtető skint tartalmaz, amelyek segítségével a játékosok elhozhatják parkjaikat. élet.

SCORPIOS REX

Dr. Henry Wu egyik első hibrid alkotása, a Scorpios Rex egy igazán félelmetes ragadozó. Vérvörös szemek, szénfekete pikkelyek, kiemelkedő tüskék és szaggatott, egyenetlen fogak jellemzik ezt a lenyűgöző fajt. Az agresszív természetéről ismert, eredetileg kiállításra alkalmatlannak tartották… egészen mostanáig.

MONOLOPHOSAURUS

A koponyáját díszítő egyetlen címerről elnevezett Monolophosaurus egy közepes méretű húsevő a jura időszak közepéből. Jellegzetes címere fokozza az ordítást, és segíti a kommunikációt a Monolophosaurusok között.

OURANOSAURUS (változat)

Az Ouranosaurus egy békés növényevő, amely nagy csordákban él. Egyetlen Ouranosaurus tartása nem javasolt, mivel a magányos egyedekről ismert, hogy kitörnek a tartási helyükből, és pánikba esnek. Az Ouranosaurus széles orrú és magas tüskék a hátán, amelyek egy teveszerű púpot támasztanak.

KENTROSAURUS (változat)

Annak ellenére, hogy halálosnak tűnő tüskék borítják, a Kentrosaurus valójában egy engedelmes növényevő, amely a csőrét használja a növényi anyagok leharapására. Az egyik legkisebb stegosaurusfaj, a Kentrosaurus védekezik, ha fenyegetik, hosszú tüskékkel mindkét vállán, és kisebb tüskékkel, amelyek kilógnak a csípőjéből és a farkából.

8 ÚJ DINOSAURUSZBŐR

Keltsd életre a Baryonyx triót Grim, Limbo és Chaos, valamint Toro the Carnotaurus, Bumpy the Ankylosaurus és Big Eatie the Tyrannosaurus Rex parkjaidban, és fogadd vendégeidet a Parasaurolophus Lux által ihletett két sötétben világító bőrrel. .

· 1 Ankylosaurus bőr - Göcsörtös
· 3 Baryonyx bőr – zord, komor, káosz
· 1 Carnotaurus bőr - Toro
· 2 Parasaurolophus Lux bőr – Lux 1 (világít a sötétben), Lux 2 (világít a sötétben)
· 1 Tyrannosaurus rex bőr - Big Eatie
Podobné výrobky
This website uses cookies.