theHunter: Call of the Wild - Weapon Pack 1

SKU: 5132749
Doručení:
  • Doba dodání: mezi 24 červenec - 05 Srpen
56 50
Popis

Connie, Doc és Alena felügyelők egy szállítmányt kaptak vadonatúj fegyverekkel – a Virant .22LR félautomata puskával, a Crosspoint CB-165-tel és a Houyi Recurve Bow-val.

Virant .22LR félautomata puska:


A szlovén fegyverkovácsok által kifejlesztett Virant a legjobb puska a varmint irányításához és a céllövészethez. A .22LR alacsony visszarúgása és kiváló kialakítása tökéletes kiindulóponttá teszi ezt a puskát azoknak, akik megtanulják a lövöldözés alapjait.

Kis állat vadászat:
Alacsony visszarúgása mellett ez a félautomata puska több kis lövést is lehetővé tesz, így remek választás nyúlvadászathoz és célgyakorlathoz. Tökéletes Jackrabbit és más apróvadak számára, a Virant nem használható nagyobb állatok vadászatára.

Látvány kompatibilitás:

Alapértelmezés szerint használhatja a Virant vascélzóját: A jobb távolsági célzás érdekében azonban ez a puska többféle céltávcső tartozékot is támogat: Red Dot Sight, 1-4x24 mm-es céltávcső, 4-8x42 mm-es céltávcső és 8-16x50 mm-es céltávcső.

Klasika és Express:

A Virant .22LR félautomata puska két különböző színváltozatban kapható: Klasika és Express.

CB-165 keresztpont:


165 lábfontos vonósúlyával ez a precíziós kialakítású számszeríj elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy még a legnagyobb vadállatokat is leküzdje. Gyönyörű szövött szénszálas hordójával, beépített kötélhúzójával és 4 nyílvesszőjével a Crosspoint CB-165 ideális rövid távú vadászathoz.

Hawken 1-5X30 számszeríj távcső:

Ez a prémium távcső 300 láb/másodperc vagy gyorsabb lövésekhez készült. Három duplex célkereszttel és akár 5x-ig változtatható zoom-beállításokkal ez a tökéletes számszeríj-távcső minden helyzethez.

Hatótáv és teljesítmény:
A Crosspoint CB-165 Crossbow erősebb és nagyobb hatótávolságot kínál, mint bármely más íj a boltban. Azonban, mint minden a vadászatban, ez is kompromisszum. Ez a számszeríj meglehetősen nagy és nehéz, jelentős helyet igényel a hátizsákban. Ezenkívül a számszeríj újratöltése lassabb, mint a legtöbb más fegyvernél, ezért ügyeljen arra, hogy minden lövés számítson!

Klasszikus, Arctic, Dark Star és Warden:

A Crosspoint CB-165 négy különböző színváltozatban kapható; Klasszikus, Arctic, Dark Star és Warden.

Houyi Recurve Bow:


A kínai mitológiában, amikor 10 nap emelkedett fel a Földről, és a világot kopár pusztasággá változtatta, Houy íjász a 10 nap közül 9-et lelőtt, és csak az utolsó maradt meg. Ez az íj erről a mítoszról kapta a nevét. A hagyományos kínai Qing recurve íjakon alapuló Houyi Recurve Bow bőséges áthatolóerővel rendelkezik, és kis hatótávolságon képes legyőzni a közepes vadakat.

Kímélj meg kevesebb állatot a környezetedben:
Ez a visszahajló íj páratlan előnyt biztosít a puskákhoz, kézifegyverekhez, sörétes puskákhoz vagy akár számszeríjakhoz képest. Lövés közben a longbow sokkal csendesebb, és korlátozott körben kisebb számú állatot is megijeszt. De mint mindig, ez is kompromisszum; bár a longbow jelenleg a leghalkabb fegyver a játékban, sok más fegyverhez képest korlátozott hatótávolságot kínál.

Rejtett sárkány, holdfény, kígyóbőr és alapértelmezett:

A Houyi Recurve Bow négy különböző színváltozatban kapható: Default, Hidden Dragon, Moonlight és Snakeskin.
Podobné výrobky
This website uses cookies.