Flat Eye

SKU: 5132792
  • Zůstal jeden kus
Doručení:
  • Doba dodání: mezi 24 červenec - 05 Srpen
493 69
Popis

Miért nem kezelheti is

https://store.steampowered.com/app/803050/Per_Aspera/


A JátékrólA technológia jövőjének kezelése az emberiséggel egy benzinkútról

JÁTÉKJÁTÉK


A Flat Eye a menedzsmentszimuláció és a narratívavezérelt játékmenet tökéletesen kiegyensúlyozott keveréke. A világ első számú gáz- és technológiai központjának menedzsereként az Ön feladata, hogy állomása zökkenőmentesen működjön, teljesítse a világ első valódi mesterségesintelligencia által megbízott napi céljait, és új technológiát fejlesszen ki az emberiség jövőjének javítására (vagy átkára).

**A Flat Eye a technológiával és annak életünkre gyakorolt hatásával foglalkozik. Ezért előfordulhat, hogy súlyos témákat tartalmaz, amelyek nem mindenki számára megfelelőek.**

JELLEMZŐK


Fedezzen fel egy hatalmas technológiai fát, hogy felfedezzen és telepítsen új modulokat állomására, hogy csábítsa a „prémium ügyfeleket”. E karakterek mindegyike egy új és szemet nyitó narratívát hoz magával, amellyel kapcsolatba léphet és befolyásolhatja.

Példamodulok**:
  • Orgonaautomata (Laboratóriumban termesztett, itt nincs szabadtartású orgona)
  • Mesterséges méh (Kérjük, őrizze meg a nyugtát, hogy megkapja a megfelelő babát)
  • Klónozófülke (négy kéz jobb, mint kettő)
  • Memóriamódosítás (Kinek kell megbánnia, ha egy pillanat alatt törölheti?)
  • Intelligens WC-k (ezt mi is kitaláljuk)
  • Teleportáció (csak egyirányú jegyek esetén)
  • Ráadásul még sok más!

Minden nap jelentenie kell üzlete bevételeit és értékelését a világ első mesterséges intelligenciájának (és ezt követően a Flat Eye tulajdonosának és anyavállalatának). Figyelmeztetés – ne okozzon nekik csalódást.

(**Az Eye Life a Flat Eye™ Corporation leányvállalata, minden jog fenntartva. A Flat Eye™ nem vállal felelősséget az Eye Life™ területén bekövetkezett sérülésekért. A Flat Eye™ nem vállal felelősséget a klónozófülkének, szervautomatának vagy teleportációs moduljának használatából eredő előre nem látható következményekért)


SZTORI


A Flat Eye narratívája a feltörekvő technológiák feltárására irányul a visszatérő ügyfelek történetein keresztül.

Nem mindenki lesz fontos, aki belép az állomásra – itt jönnek be a „prémium vásárlók”. Ezek a „prémium” karakterek csak akkor jelennek meg, ha egy adott modulkészlet elérhetővé válik az állomáson. Az állomás mesterséges intelligenciája az ügyfelek mindegyikét olyannak minősítette, akiknek fontos kéréseik lesznek, amelyek ha egyszer feltárják, hullámzó hatással lehetnek az emberiség jövőjére.

Az állomás vezetőjeként az Ön feladata az lesz, hogy meghallgatja a „prémium ügyfelek” igényeit, és döntéseket hozzon az emberiség nevében. Nehéz munka, de nem hiába kapsz minimálbért!
Podobné výrobky
This website uses cookies.