Cats and the Other Lives

SKU: 5132870
Doručení:
  • Doba dodání: mezi 18 červenec - 29 červenec
60 53
Popis


Bernard Mason, a család pátriárkájának halála után a megmaradt szabadkőművesek még egyszer utoljára visszatérnek gyermekkori otthonukba.

Aspenként, a háztartás macskájaként a játékosok a rejtélyes Mason-család reményein, csalódásain és sajnálatán áthaladva, egy évtizedeken átívelő gazdag elbeszélésen haladnak át.

A játék egy egyszerű, de intuitív point and click játékstílust ölel fel, a világ minden táján élő házimacskák viselkedésén alapuló tervezési megközelítést ünnepelve.

A macska csak egy kisállat, vagy ez a lény rejtélyesebb szerepet játszik az életünkben?

Jellemzők


  • Legyen bájos, de hétköznapi házimacska. Aspen nem a szellemesen beszélő macska, és nem is természetfeletti lény. Játssz a Mason-háztartás házimacskájaként.
  • Fedezd fel a Mason család több évtizedes történetét a túlélő családtagok kapcsolatainak szemtanújaként és a múlt szellemeinek nyomon követésével.
  • Fedezze fel a titokzatos Mason Manor minden zugát a gyönyörű 2D pixel művészetben, modern filmes világítással.
  • Tapasztalja meg a naturalista macskaviselkedés által ihletett játékmeneteket. Kövesse nyomon a különböző családtagok illatát az egész házban, vagy okozzon totális huncutságot egy amúgy is feszült vacsorán – ahogyan azt bármelyik házimacska tenné!
  • Kezdje a néma tanúként, és végül váljon a családtagok életében a változás erőjévé a játék három fejezete során.A "Cats and the Other Lives" bevételének egy részét utcai macskák orvosi műtéteinek költségeire fordítják.
Podobné výrobky
This website uses cookies.