Roll'd

SKU: 5132909
  • Zůstalo 2 ks
Doručení:
  • Doba dodání: mezi 24 červenec - 05 Srpen
15 69
Popis
Lépjen be a Roll'd világába, ahol a rolling új fokozatban jelenik meg.


Ebben az árkádban, a többjátékosra koncentráló, végtelen futójátékban minden rendben lesz, amíg emlékszel a csavarra: nem te irányítod a hőst... te irányítod a pályát.

Tedd kihívás elé magad és a reflexeidet, hogy a pályát a lehető legtovább szinten tartsd. Könnyen hangzik? Miért ne próbálhatná meg saját szemével?

Most bemutatkozunk: TÖBBJÁTÉKOS!

Hívd meg néhány barátodat egy helyi játékra, vagy ugorj be egy online meccsre... itt az ideje, hogy gurulj! Single player is elérhető, tehát induljon el a legjobban az előző rekordjához, és tárja fel az összes finomságot: új futókat, helyszíneket, témákat és nehézségeket.

Fuss át a különféle beállításokon, amelyek mindegyike kifejezetten stilizált hivatkozásokkal és inspirációkkal a CGA-korszaktól kezdve a 8-16 bites NES/SNES-en át az Amiga aranykoráig és még sok másig. Ugyanakkor mindannyian naprakészek a modern fényeffektusokkal, a dinamikus időjárással és néhány más nagyszerű vizuális csemegével.

De légy óvatos, Roll'd tud és lesz is megbocsáthatatlan, és ennek a pluszpontnak a elérése minden egyes játékkal megerőltető, de izgalmas feladatnak bizonyul majd.

Jellemzők:

- Egyedülálló csavar egy klasszikus műfajhoz
- Addiktív, könnyen megfogható, nehezen elsajátítható játékmenet
- Erősen additív többjátékos mód! Helyben és online is. 2-4 játékos.
- Ranglisták és eredmények
- 5 változatos és változatos grafikus téma, mindegyik 4 nehézségi fokozattal
- 25 kinyitható futó
- Tetszetős az eredeti hangsáv
- és egy klassz készlet különböző retro ihletésű poszteffektusokból
Podobné výrobky
This website uses cookies.