Incarcator de perete USB LDNIO A2423C, cablu USB-C + USB-C - USB-C

SKU: 5132946
237 24
Vyprodané
Popis
Az Ldnio hálózati töltő két gyorstöltő porttal (USB-A és USB-C) rendelkezik, és 25 wattos teljesítménnyel működik. A termék biztonságos és kopásálló anyagokból készült, és az alkalmazott technológiáknak köszönhetően többszintű védelmi rendszerrel működik. Az Ldnio A2423C széleskörű kompatibilitást kínál, valamint rendkívül könnyű és kézreálló. A töltő kialakításába LED-es lámpa is be van építve, ami meleg és kellemes fényt biztosít.

Azonnali töltés

Az Ldnio A2423C két porttal rendelkezik (USB-A és USB-C) így például egyszerre lehet tölteni a telefont és a táblagépet. A termék teljes mértékben támogatja az olyan gyorstöltési protokollokat, mint a PD, QC 3.0, SCP, FCP, VOOC, PE, így pillanatok alatt feltölthetők az eszközök akár 25W teljesítménnyel.

Nem csak töltő

Az A2423C LED lámpával van felszerelve, ami kellemes, meleg fényt bocsát ki. Csak nyomja meg a gombot a be- és kikapcsolásához, vagy állítsa be a fényerőt igényeinek megfelelően. A lámpa segít megtalálni a töltőn lévő telefont a sötétben, vagy praktikus éjszakai lámpaként szolgál.

Átgondolt tervezés

A termék polikarbonátból készült, ami akár 850 ℃ magas hőmérsékletnek is ellenáll. Sőt, a töltő többszintű védelmet nyújt a csatlakoztatott eszközök számára. Nem kell tartani a rövidzárlattól, túltöltéstől, túlmelegedéstől stb.

Széleskörű kompatibilitás

Az A2423C töltő 100 - 240V feszültséget támogat, ami azt jelenti, hogy szinte minden elérhető konnektorban problémamentesen használható, szabványától függetlenül. Ráadásul az intelligens chip automatikusan felismeri a csatlakoztatott eszközt, és a megfelelő szintre állítja a tápellátást. Az univerzális USB-A és USB-C portok széleskörű kompatibilitást biztosítanak - a termék támogatja a jól ismert gyártók eszközeit és a legnépszerűbb gyorstöltési protokollokat. A készlet egy USB-C - USB-C kábelt tartalmaz.
Products from the same brand
Products from the same seller
This website uses cookies.