Two Point Hospital

SKU: 5132957
Doručení:
  • Doba dodání: mezi 18 červenec - 29 červenec
250 21
Popis

Tervezze meg és építse meg saját kórházát!Építsen fel egy kórházat a semmiből mesterművé, miközben megtervezi a legszebb – vagy legfunkcionálisabb – egészségügyi ellátást egész Two Point megyében.

Optimalizálja kórházi kialakítását, hogy növelje a beteg- (és a készpénz) áramlást, a folyosókat, szobákat és várótereket pontosan az Ön igényei szerint rendezze el. Bővítse ki kórházát több épületre, hogy minél több beteg jusson be az ajtón.

Helyezzen el dekoratív és funkcionális tárgyakat kórháza körül, hogy javítsa annak presztízsét, csökkentse a betegek unalmát, növelje a boldogságot, és hogy az év végi díjak befolyjanak.

Szokatlan betegségek gyógyításaNe várja el, hogy a Two Point megyét a szokásos pácienstípusok népesítsék be. Ebben a világban mindenféle szokatlan betegséget fog tapasztalni; a könnyedségtől a kubizmusig – mindegyikhez saját speciális kezelőgép szükséges.

Diagnosztizálja a betegségeket, alakítsa ki a megfelelő helyiségeket kezelésükhöz, vegye fel a megfelelő személyzetet, majd készüljön fel, mert ezek közül a betegségek közül csak egy gyógyítása még csak a kezdet. Egyetlen beteget is kezelhet – de bír-e egy pandémiát?

Miután legyőzött egy betegséget, kutasson továbbfejlesztett gyógymódokat és gépeket, és alakítsa kórházát megállíthatatlan egészségügyi mesterré.

Javítsa és bővítse kórházi látókörét!Az első kórházban kezdődik, de mi lesz ezután?

Ha egyszer meggyógyítottad egy kis kikötőfalu lakóit, vállalhatsz egy nagyobb kihívást egy forgalmasabb kórházban?

Javítsa létesítményeit, frissítse gépeit, személyzetét és elrendezését, hogy gyorsabban és több pénzt keressen.

Képezze és fejlessze személyzetét, új készségekkel és képességekkel emelje ki őket, hogy kórháza még hatékonyabb legyen.

Használja a kiterjedt statisztikai és információs képernyőket erősségei és gyengeségei elemzéséhez, és gyors változtatások végrehajtásához. Módosítsa a kezelések árát, tartsa szemmel a forgalmát, vegyen fel hiteleket és optimalizálja bevételeit.

Egyedi személyiségtípusokkal és -tulajdonságokkal rendelkező személyzetet fog irányítani, ezért figyelemmel kell kísérnie, ki az, aki hatékony – és ki az, aki csak nyakfájást okoz. Állítsa egyensúlyba a munkaerőt az ambícióival, miközben nyereségre törekszik (és remélhetőleg megment néhány embert az út során).


Podobné výrobky
This website uses cookies.