CODE VEIN

SKU: 5132987
Doručení:
  • Doba dodání: mezi 24 červenec - 05 Srpen
165 91
Popis


EGYÜTT KELDJEK fel
Állj össze egy mesterséges intelligencia-partnerrel vagy egy barátoddal a kooperatív többjátékos játékban, és vágj bele a pusztítás világába ebben a történetvezérelt, összekapcsolt kazamati élményben. Használja együttes erejét, hogy összehangolja megközelítését, és megvédje egymást a meglepetésszerű támadásoktól, vagy küzdjön le a túlerőben lévő ellenségekkel.

A NAGYOBB KIHÍVÁSOK NAGYOBB JUTALMAT HOZNAK
Szerezz új felszerelést, lépj szintet karakteredbe, és légy erősebb, hogy felszállj az Elveszett ellen. Az új játékosoktól a tapasztalt akciójáték-veteránokig a CODE VEIN kihívásai arra késztetnek, hogy még többet keress vissza.

TESTRE SZABADJA REVENANTÁT
Válasszon a különféle fegyverek közül, mint például szuronyok, fejszék, lándzsák és egyebek. Fejleszd karaktered képességeit erőteljes Vérkód fejlesztésekkel, amelyek mindegyike különféle „ajándékokhoz” fér hozzá, amelyek növelhetik az erődet, gyengíthetik az ellenségeket, és lehetővé tehetik új fegyverképességek hasznosítását vagy túlerős támadások elérését. Végezd el ellenfeleidet a Blood Veil-el, a hatékony vérelvezető eszközökkel, amelyek mindegyike saját egyedi vizuális és támadási stílussal rendelkezik, amely számtalan új harci stratégiát nyit meg.A biztos halállal szemben feltámadunk.

Állj össze, és indulj el egy utazásra a pokol végére, hogy feltárd múltadat, és elkerüld élő rémálmaidat a CODE VEIN-ben. A halál tartósnak tűnhet, de a terhelésnek nem kell. Bármikor megváltoztathatod a karakterosztályodat, feloldhatod a képességek keverésének és párosításának lehetőségét, vagy választhatsz különböző NPC-ket a partnernek, amelyek mindegyike különbséget tehet élet és halál között.

Podobné výrobky
This website uses cookies.