Zengeon

SKU: 5133008
Doručení:
  • Doba dodání: mezi 17 červenec - 29 červenec
73 54
Popis

A Zengeon az Action RPG és a Roguelite stílusos színekkel teli fúziója. Menj az utcára egyedül, vagy csatlakozz akár három barátoddal, és védd meg a világot a démoni sötétségtől pokoli hordákon és kolosszális főnökökön keresztül.

Az áldott föld

Az Égi Akadémia évszázadokon keresztül védte a pecsétet az Áldott Földön belül, megakadályozva, hogy a Sötét Üresség belépjen ebbe a birodalomba. De... végül mindennek véget kell érnie. A Holdfogyatkozás során egy nagy hatalom átszakította a fóka varázsát, szabadjára engedve a világra a Sötét Ürséget. Most a démonisten visszatér...

Csatlakozz az Égi Akadémiához

Válassz hat játszható karakter közül, mindegyiknek megvan a maga támadása, képessége és tárgya. Rajtad múlik, mint az Égi Akadémia egyik hallgatóján, hogy taszítsd a Sötét Ürséget és javítsd ki a pecsétet az Áldott Földön!

Végtelenül újrajátszható

Minden, az Áldott Földre tett kaland más és más, különböző színpadi elrendezésekkel, ellenséges elhelyezésekkel és tárgyak felvételével. A csata kemény lesz – de gyakorlással és kitartással messzebbre tudod majd nyomni, mint az utolsó próbálkozásod. Míg a felvehető tárgyak elvesznek vereség esetén, minden karakternek egyedi történetelemei vannak, amelyeket feloldás után véglegesen megőriznek.

Podobné výrobky
This website uses cookies.