ASZG Project

SKU: 5133020
0 00
Vyprodané
Popis
"Hosszú globális világjárvány után az új DK-19 vírus megtámadta a lakosságot. Sok tagadó azt állítja, hogy a genetikai mutáció a rövid tesztelés és kutatás során kifejlesztett vakcinák mellékhatása volt. A politikai aktivisták azonban küzdenek ez ellen mondván, hogy a DK-19 vírus genetikai mutációi olyan fertőzött emberektől származnak, akik tagadó pozícióban tünetmentesen kapták el a vírust, és olyan káros kezelésekkel stimulálták a mutációkat, mint a klorokin és a Viagra.

"A mutációk okától függetlenül a DK-19 vírus nagy károkat okozott a fertőzöttek testében, és olyan káoszt generált, amit már régóta jósoltak..."Az ASZG Project egy első személyű lövöldözős játék horror elemekkel, amelyben túl kell élned a káros DK-19 vírus által generált lényeket. Fedezzen fel és éljen túl egy teljesen lepusztult, apokaliptikus környezetben, egyre nagyobb kihívásokkal szembesülve, ahogy halad előre ezen az atipikus történeten.

Az egyjátékos kampányban a játék több tucat lineáris szintet tartalmaz majd nagyméretű térképeken, amelyek nehézségi szintje a játék előrehaladtával növekszik. Nézz szembe ellenségek hordáival, fedezd fel a környezetet jobb fegyverek és felszerelések után kutatva, és fedezd fel, hogyan léphetsz a következő szintre.

FIGYELMEZTETÉS: Ez a játék villogó fényeket, vizuális effektusokat, hangos zajokat és sok ijesztőt tartalmaz, ezért nem ajánlott nagyon érzékeny személyeknek.
Products from the same seller
This website uses cookies.