Incarcator, Xtorm, 15W, Gri

SKU: 5133025
0 00
Vyprodané
Popis
Ez az Xtorm vezeték nélküli töltő a tökéletes módja annak, hogy könnyedén töltse okostelefonját akár 15 W-os sebességgel! A töltő egyedi Xtorm dizájnnal rendelkezik, amely bármilyen asztalon vagy éjjeliszekrényen jól mutat.

A vezeték nélküli töltés egyszerűsége
A töltőkábelek gyakran rendetlennek tűnnek, vagy éppen akkor tűnnek el a bútorok mögött, amikor szükség van rájuk. Ez a vezeték nélküli töltő rendkívül egyszerűvé teszi okostelefonja töltését – egyszerűen helyezze az okostelefont a tetejére, és a töltés automatikusan elindul.

Vezeték nélküli gyorstöltés
Ezt a vezeték nélküli töltőt úgy tervezték, hogy akár 15 W-os sebességgel is biztonságosan és gyorsan töltse okostelefonját, így nem csak éjszakai töltéshez, hanem a napközbeni gyors újratöltéshez is tökéletes.

Nincsenek zavaró LED-lámpák
Ezt a vezeték nélküli töltőt úgy tervezték meg, hogy ne legyenek olyan zavaró LED-lámpák, amelyeket nem lehet lekapcsolni, amelyek különösen bosszantóak, ha az éjjeliszekrényére szeretné helyezni.
Ehelyett ennek a töltőnek az alján egy jellegzetes LED-es fénygyűrű található, amely csak rövid ideig világít, jelezve a töltés megkezdését. Néhány másodperc múlva lassan elhalványul, és kikapcsolva is marad, hogy ne üljön bosszantó erős LED-lámpa, ne üljön az éjjeliszekrény vagy az íróasztal.

Minden okostelefonnal kompatibilis
A vezeték nélküli töltőt úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen az összes Qi-kompatibilis okostelefonnal – Android készülékekkel és Apple iPhone készülékekkel.

Szenvedéllyel fejlesztve
Az Xtormnál hiszünk abban, hogy örömet és energiát kell szereznie a termékeink használatából, ezért különös gondot és figyelmet fordítunk termékeink kialakítására és felhasználóbarát jellegére.

#Több energiát ad
Ez a vezeték nélküli töltő ikonikus geometriai kialakítású, matt, puha tapintású felülettel rendelkezik, és úgy tervezték, hogy jól nézzen ki és jól érezze magát. Az eredmény egy olyan töltő, amely kiemelkedik a tömegből, és amelyet minden nap igazi öröm használni – több energiát ad Önnek és eszközeinek.
 
Products from the same seller
This website uses cookies.