Distant Nightmare - Virtual reality

SKU: 5133063
0 00
Vyprodané
Popis
Distant Nightmare te va cufunda într-o lume întunecată și misterioasă datorită VR. Jocul te pune în pielea, și pe bicicletă, a unui copil într-un coșmar.
Obiectivul tău este să mergi prin mediile neexplorate ale minții tale în speranța de a supraviețui nopții și de a te trezi a doua zi.


Pe măsură ce treceți cu bicicleta prin această lume VR, veți explora noi medii, noi creaturi și provocări, precum și veți debloca o varietate de biciclete demne de coșmaruri evazive și demoni cicliști. Și dacă doriți să vă împingeți și mai mult și să vă testați concentrarea în timp ce dormiți și pedalați, încercați modul de încercare cu cronometru în care strângerea timpului este singura modalitate de a supraviețui. Asta dacă supraviețuirea coșmarului este chiar o opțiune...


Deci, cât de departe vei ajunge și ce biciclete (poate nu doar biciclete...) vei debloca pentru a te ghida prin visul tău sumbru. Te vei ascunde într-un colț și vei plânge în timp ce aștepți omul de nisip sau te vei urca pe bicicletă și te vei plimba prin iad. Alegerea este a ta.


Pe cerul albastru închis pe care îl păstrezi
Și de multe ori prin perdelele mele se uită
Căci nu închizi niciodată ochii,
până când soarele este pe cer...


RECENZII


"Nu este scump și are o atmosferă solidă, înfiorătoare. Merită aruncat o privire dacă îți place acest gen!"
ÎncărcațiVR

„Distant Nightmare s-ar putea să nu fie cel mai înfricoșător joc pe care îl vei juca vreodată, dar pentru un raport calitate-preț, merită descărcat. Cu un joc rapid și provocator, dar și totuși extrem de simplu și cu un scor, poți face și un mod de provocare cu prieteni pentru a vedea cine primește cel mai mare scor. Acest joc este pentru oricine s-a bucurat de „Into The Dead”, dacă ți-a plăcut jocul, îți va plăcea asta.”
Magazin VR

„În Distant Nightmare ești pus în mintea unui copil care se află în mijlocul unei terori nocturne. Așa că te urci pe bicicletă și încerci să ieși cu bicicleta. Sau cel puțin durează suficient de mult pentru a supraviețui până când acest copil se trezește. . Așa că, în această lume întunecată, va trebui să explorezi diverse medii, inclusiv un cimitir și o canalizare, în timp ce diverse obstacole și demoni de coșmar încearcă să-ți blocheze drumul. Distant Nightmare folosește un sistem de punctare care se bazează pe distanța pe care o parcurgi în joc. . Deci, cu cât depășești mai bine blocajele și monștrii, cu atât scorul tău este mai mare.”
VR The Gamers
Products from the same seller
This website uses cookies.