EVERSPACE™ 2

SKU: 5133073
Doručení:
  • Doba dodání: mezi 17 červenec - 29 červenec
1367 62
Popis

Csatlakozz a közösséghez a Discordon


A Játékról


Az EVERSPACE 2 a pilótaülésbe helyezi Önt ebben a gyors, egyjátékos űrlövöldözős játékban, ahol ördögi találkozások és brutális kihívások állnak közted és a következő epikus zsákmányhullám között. Fedezze fel a 34-es halmaz demilitarizált zónájának háború sújtotta csillagrendszereit – minden hatalmas, kézzel készített terület tele van titkokkal, rejtvényekkel és veszélyekkel, amelyekkel szembe kell nézni.

Tapasztaljon meg egy izgalmas sci-fi történetet Ádám nyomában, egy klónpilótával, aki a helyét keresi az univerzumban. Múltjának eseményei összekuszálódnak az összecsapó frakciókkal, miközben a DMZ közeledik a forrásponthoz. Menekülj el a gyarmati fogság elől, navigálj a helyi hadurak intrikáiban, kerüld ki az energiamámoros kultuszokat, és hárítsd el a háborúra éhes idegeneket.

Ádámnak többre lesz szüksége, mint észjárásra, szerencsére és ügyességre a túléléshez – gyűjts össze egy szakértői csapatot, hogy elérje fizetésnapját, és végre elérje álmát, hogy megszökjön a DMZ-ből. Találkozzon régi barátokkal és új szövetségesekkel, mindegyiknek megvan a maga története. Csatlakoznak hozzád a küldetések során, bővíthető jutalmakat biztosítanak, új képességeket szabadítanak fel, és segítik az előrehaladást.

VÁLTOZZ EL EGY IZGALMAS UTAZÁSRA

Fedezzen fel idegen fajokat, tárja fel a titkokat, találjon rejtett kincseket, és védje meg rakományát a törvényen kívüli bandák ellen egy izgalmas, 30 órás kampányban. A befejezők mélyre merülhetnek az EVERSPACE univerzumban, és több mint 90 órát tölthetnek minden mellékküldetés teljesítésével, minden kihívás teljesítésével és minden rejtett titk felfedezésével.

HAGYJA BESZÉLNI A LÉZEREKET

Pusztítsd el ellenségeidet az EVERSPACE módszerrel. Kerülje el, dörzsölje, gurítsa és fokozza a fegyvereket, amelyek eszeveszett kutyaviadalokba lobbannak fel, űrhulladékot hagyva maguk után. Használd a fegyverek és képességek széles skáláját a drónok, vadászgépek, nehézbombázók és nagy teljesítményű harci hajók legyőzéséhez. De ne légy beképzelt! A hatalmas tőkehajók és az ősi őrzők még a legtapasztaltabb pilóták tudását is megnövelik. Használja ki környezetét előnyére, és szerezzen előnyt nagyobb számokkal szemben.

FEDEZZE FEL A GALAXIÁT

Lépjen be az EVERSPACE univerzumba, és fedezze fel szabadidejében. A DMZ és a Cluster 34 környező területei tele vannak fő és mellékküldetésekkel, tevékenységekkel, eseményekkel és feltárandó titkokkal. Indítsa el a hiperhajtóművét, és fedezzen fel több mint 100 egyedi, kézzel készített helyszínt hét különböző csillagrendszerben. és formálja örökségét a csillagok között.

HASZNÁLJA AZ ÚTJÁT

Bővítse privát hajógyűjteményét az egyedi osztályokból álló vadászgépek gyakorlatilag végtelen kínálatából, hogy tökéletesre optimalizálja felépítését. Egy árért a klaszter kereskedői segítenek Önnek továbbfejlesztett modellek beszerzésében, vagy raktározásra küldi jelenlegi hajóját, miközben új hajótípust próbál ki. Ügyesen kombinálhatod a modulokat, fegyvereket, eszközöket és jutalmakat, hogy illeszkedjenek egyéni játékstílusodhoz és az aktuális küldetéshez.

KERESNI TITKOKAT

Az okos pilóták sikeres pilóták. Kifosztani a törvényen kívüli gyorsítótárakat, menthető roncsokat és ősi rejtett kincseket a DMZ minden felfedezhető területén. Keress szerkezeteket, oldj meg rejtvényeket, robbants fel aszteroidákat és állítsd helyre a romokat, hogy levadászd ezeket a kincseket.

EPIC LOOT VÁR

Keress továbbfejlesztett felszerelést, hogy bővítsd az erőteljes felszerelés-kombinációk arzenálját. Keress a játékstílusodhoz illő zsákmányt, de légy hajlandó elhagyni a komfortzónádat és kipróbálni valami újat. Legyen készen arra, hogy megtalálja és kihasználja a berendezések, jutalmak, eszközök és hajók közötti szinergikus hatásokat, hogy teljes mértékben maximalizálja bennük rejlő lehetőségeket.

KEZDŐDJEN EL A VADÁSZAT

Az EVERSPACE 2 kiterjedt kampányának befejezése még nem a vége! Vegyen részt magas oktánszámú végjátékban, nagy kockázatú területeken és ősi szakadásokon, amelyek lehetővé teszik, hogy a végsőkig szorítsa felépítését és szerencséjét az egyre keményebb ellenségekkel szemben. Legyen sikeres a futás, és szerezzen legendás felszerelést, amely hatalmas erővel és rendkívüli képességekkel rendelkezik.


Podobné výrobky
This website uses cookies.