Realpolitiks - New Power

SKU: 5133120
  • Zůstal jeden kus
Doručení:
  • Doba dodání: mezi 24 červenec - 05 Srpen
41 70
Popis
A New Power friss tartalmat és realizmust olt a Realpolitiks világába. Egy tényleges nukleáris fenyegetést bemutató mini-forgatókönyv, a politikát befolyásolni próbáló nem kormányzati szervezetek, valamint a nagyobb területi egységek létrehozásának új funkciói a DLC legfontosabb elemei.

Mini-forgatókönyv


A világ rémülten nézte, amint egy újabb erős lökéshullám terjedt át a Csendes-óceánon. Észak-Korea szokásos tagadása ellenére a nemzetközi nyomozóknak nincs kétsége afelől, hogy az NK nukleáris kísérlete állt a zavarás mögött. A diktatúra lépései napról napra merészebbek és merészebbek. Úgy tűnik, csak idő kérdése, mikor szabadítja fel az atom pusztító erejét bárkire, aki szembe mer állni Észak-Korea ellen. Dél-Korea és az USA tisztában van azzal, hogy az ászok már nincsenek a kezükben, és megelőző ütésre készülnek. De vajon polgáraik és szövetségeseik megengedik-e nekik, hogy elindítsák azt, ami globális atomháborúhoz vezethet? És nem késő már?

Lépjen be a konfliktusba az alábbi országok egyikeként, és vezesse azt győzelemre: USA, Kína, Észak-Korea, Japán.

Nem kormányzati szervezetek


Tapasztalja meg a valódi erőket, amelyek befolyásolják a kormányzati döntéseket. Dolgozz titokban a maffiával, támogass nagyvállalatokat támogatásokkal és megnövelt lehetőségekkel az üzleti növekedésre, tarts fenn jó kapcsolatokat a szeparatistákkal, vagy hozz több harmóniát országodba a valláson keresztül. Sokféleképpen lehet eligazodni egy nemzet belügyeiben és egyensúlyozni a nemzetközi kapcsolatokon keresztül, miközben figyelemmel kíséri a statisztikákat. Vállalja az összes további érdekcsoport kihívását, amelyet a New Power hozzáad a Realpolitikshoz.

Ide tartoznak még: pacifisták, összeesküvés-diófélék és kommunisták

Új lehetőségek a nemzetközi politikában


A megnemtámadási egyezmények lehetővé teszik a békés együttélést a szomszédos nemzetekkel, míg a politikai annektálás egy másik lehetőséget kínál a terület kiterjesztésére a hadsereg igénybevétele nélkül. De ennek ellenére mindennek ára van.
Podobné výrobky
This website uses cookies.