Hiddenverse: Ominous Opus

SKU: 5133140
Doručení:
  • Doba dodání: mezi 24 červenec - 05 Srpen
41 70
Popis

Vezi mai multe jocuri de la 1C Entertainment

https://store.steampowered.com/app/1248060/Realpolitiks_II/
https://store.steampowered.com/app/353110/Dreamscapes_Nightmares_Heir__Premium_Edition/
https://store.steampowered.com/app/1229420/Company_of_Crime/


Despre JocAvenlee Courtwald se luptă cu noua ei carte de ceva vreme. Când vechiul ei prieten Emet o invită brusc în orașul liniștit numit Dawnford, ea părăsește imediat Capitala, în căutarea inspirației.

Când ajunge însă, singurul lucru pe care îl găsește este cadavrul lui Emet, îngropat sub dărâmăturile din canalizarea orașului. Avenlee își dă repede seama că soarta prietenei ei nu a fost întâmplătoare - el știa ceva ce nu trebuia să facă. Și acum numai ea poate rezolva misterul crimei lui.

Dar în cine poate avea încredere în acest oraș de rău augur? Doar tu decizi alegerile pe care le va face. O vei conduce la adevăr sau la dezastru?

REZOLVA MISTERUL
Joacă la niveluri interesante de obiecte ascunse, investighează orașul Dawnford și locuitorii săi suspecți. Analizați dovezile folosind ochelari speciali și jucați diverse minijocuri. Vor fi multe obstacole pe drumul tău, vei face tot ce este necesar pentru a ajunge la adevăr? Trebuie să faci față cu peste 200 de niveluri și să înveți mai mult de 20 de mecanisme de joc unice pentru a afla ce sa întâmplat cu Emet.

LUĂ DECIZII GRELE
În Dawnford te vei confrunta cu multe dileme morale și alegeri problematice. Îl vei elibera pe criminal în schimbul unor informații valoroase? Vei încerca să rezolvi conflictele în mod pașnic sau vei lăsa împușcăturile să vorbească în locul tău? În această poveste, deciziile tale nu vor determina doar rezultatul investigației tale, ci și soarta întregului oraș.

SCRIEȚI PROPRIUL OPUS
Fiecare alegere poate afecta rezultatele investigației dumneavoastră. Reluați jocul pentru a descoperi noi concluzii, în fiecare joc, Avenlee va scrie o operă diferită și va experimenta o poveste emoționantă cu mai multe finaluri.
Podobné výrobky
This website uses cookies.