Jet Buster

SKU: 5133161
0 00
Vyprodané
Popis
Jet Buster este un shmup antropomorf în stilul anilor 90, care se întoarce la shmups neobișnuiți de la începutul anilor 90, care mergeau împotriva tarifului standard al navei spațiale la acea vreme.

POVESTE:

Anul este 2182, a trecut aproape un deceniu de când războaiele Zeno s-au încheiat, fără amenințarea, civilizațiile din întreaga galaxie au început să-și reconstruiască societatea. O astfel de civilizație sunt animalele umanoide ciudate care trăiesc pe ceea ce oamenii numesc, Pământul „J”, planeta natală a nimeni altul decât Makoto Kitsune, femeia Fox destul de ciudată care a ajutat la câștigarea Războaielor Zeno. Și ea este... un idol J-Pop?

Cu toate acestea, pacea nu a durat mult, deoarece... unele animale răutăcioase clar nu vor ca ea să cânte! Turneele ei fiind distruse în mod constant de niște oameni supărați, Makoto s-a supărat, atât de supărată, încât a devenit o răzbunătoare de crime, mergând într-o răzbunare personală împotriva celor care i-au stricat turneele muzicale. Acest musical va fi plin de gloanțe.

JOCUL:

Jet Buster este un shoot-em'up mai accesibil în comparație cu titlurile anterioare Grybanser Fox, unde Normal este 100% serios să fie Normal. Desigur, există întotdeauna un mod Expert pentru cei care așteaptă cu nerăbdare o provocare mai mare.

Deci, pur și simplu, alege un personaj, împușcă lucruri, ridică monede SAU transformă monede în aur pentru acele PUNCTE SUPLIMENTARE suculente! Și strânge aur, pentru a debloca mai mult conținut.

CARACTERISTICI:

- 7 etape pline de acțiune antro drăguță, explozivă!
- Deblocabile!
- O coloană sonoră a unui joc de la începutul anilor 90 de HeavyViper compusă pe YM2151 (acesta este CPS-1/X68000 pentru cei care nu știu :D)
- Imagini de joc de la începutul anilor 90, luând câteva note de la anumiți dezvoltatori din acea epocă.
- Realizări Steam, pentru a vă putea împărtăși progresul!
- Steam Cloud! Așa că vă puteți salva scorurile și progresul!
Products from the same seller
This website uses cookies.