Fusion Tempered Glass Protector POCO X4 Pro 5G Edzett üveg kijelzővédő + kamera védő fólia

SKU: 6326392
110 14
Vyprodané
Popis

Prémium Védelmet Biztosító Edzett Üveg Kijelzővédő és Kamera Védő a POCO X4 Pro 5G Számára

Tökéletes választás minden POCO X4 Pro 5G tulajdonos számára, aki kompromisszumot nem tűrő védelmet és kristálytiszta képernyővizualitást szeretne. Ez a csúcsminőségű edzett üveg kijelzővédő és a kameravédő fólia párosa kifejezetten a POCO X4 Pro 5G modellre lett tervezve, hogy maximális védelmet nyújtson a mindennapok során.

Kivételes Védelem

Az edzett üveg képernyővédő háromszor erősebb mint a hagyományos védőfóliák, amely jelentősen megvédheti a készüléket a karcolásoktól és az ütközések okozta sérülésektől. Ennek köszönhetően akkor is nyugodt lehet, ha készüléke véletlenül leesik vagy erősebb ütődés éri.

Megőrzi a Kijelző Érzékenységét

A kijelzővédő tervezésénél figyelembe vettük, hogy ne befolyásolja a képernyő érzékenységét. Így a POCO X4 Pro 5G érintőképernyős funkcióit zavartalanul élvezheti, mintha egyáltalán nem lenne rajta védőfólia.

Precíziós Kialakítás

Az üvegfólia szélei 2.5D ívelésűek a még tökéletesebb illeszkedés és elegáns megjelenés érdekében. A teljes felületen elhelyezett ragasztó réteg biztosítja, hogy a fólia ne léghólyagozódjon és a készülék képernyője minden ponton egyenletesen reagáljon az érintésekre.

Fontos Tudnivalók És Tippek

A POCO X4 Pro 5G készülék nem csupán egy telefon, hanem egy olyan eszköz, amely kiválóan alkalmas mindennapi és szórakoztató feladatok elvégzésére. Az edzett üveg kijelzővédő segít megőrizni az eszköz állapotát és értékét hosszú távon. Ne feledkezzen meg a kamera védőfóliáról sem, hiszen a kamera lencséje ugyanolyan fontos része a készüléknek. A védőfólia felhelyezése egyszerű és gyors, így könnyedén biztosítható a készülék hosszútávú védelme.

Hozza ki a legtöbbet POCO X4 Pro 5G készülékéből, védje meg a lehető legjobban a modern eszközét ezzel a prémium kategóriás védelmi megoldással!

Podobné výrobky
This website uses cookies.