Niimbot D110 Címkenyomtató

SKU: 6336468
717 71
Vyprodané
Popis
A Niimbot D110 hordozható címkenyomtató például otthon vagy a boltban is megtalálja a maga hasznát. Hatékony működésével tűnik ki, és nem igényel tintát. Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően nem foglal sok helyet, és a működtetése sem okoz majd gondot. Ráadásul iOS és Android operációs rendszerekkel működik, és Bluetooth-on keresztül csatlakozik a készülékhez - csak töltse le a Niimbot alkalmazást.

Különböző alkalmazások
A Niimbot D110-et otthon fogja használni például élelmiszer-, játék- vagy fűszertartályok címkézésére. A munkahelyén viszont lehetővé teszi, hogy rendet tartson - a fontos dokumentumokat tartalmazó mappákat jelölheti meg vele. Ezenkívül a ruházati boltokban, ékszerboltokban, élelmiszerüzletekben vagy pékségekben is megtalálja majd a felhasználását.

Hatékony és kényelmes nyomtatás
A Niimbot D110 15-20 mm/s sebességgel nyomtat, így nem kell túl sokat várnia a címkékre. Ráadásul a felbontása 203 DPI. Emellett nem igényel tintát, és 12 mm széles címkék nyomtatását teszi lehetővé. Ezenkívül kompatibilis az iOS és az Android operációs rendszerekkel.

Dedikált alkalmazás
A készülék kezelését a Niimbot alkalmazás könnyíti meg. Segítségével bármilyen szöveget, termék vonalkódot, QR-kódot, képet, excel táblázatot, hangulatjeleket vagy időt és dátumot nyomtathat. Sorozatnyomtatást, termék lejárati dátumot stb. is készíthet.

Átgondolt tervezés
A nyomtatót hordozható kialakítása különbözteti meg - méretei 108 x 76 x 30 mm, súlya pedig nem haladja meg a 137 g-t. Sikeresen tárolhatja például egy íróasztalfiókban. Ráadásul vezeték nélkül működik - 1200 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, a mellékelt USB-C kábel pedig megkönnyíti a töltést. Ezenkívül használata egyszerű és biztonságos.
Podobné výrobky
Acest site utilizează cookie-uri.