Zeegma Grill Chef Szendvicssütő - Inox

SKU: 6336635
2741 58
Vyprodané
Popis

A Zeegma Grill Chef egy 2 az 1-ben grill és kenyérpirító, amely 2100 wattos teljesítményű, így rendkívül gyorsan elkészítheti az ételeket. A kompakt modell jelentősen kevesebb helyet foglal a konyhában. Könnyedén hordozhatja, vagy magával viheti kempingezéskor is. Rögzítő mechanizmussal rendelkezik, ami még könnyebbé teszi a szállítását. Előre betöltött 5 automatikus programmal rendelkezik: steak, csirke, hal, pirítós, hamburger, és három barnítási fokozat közül választhat: nyers, közepes és jó. Így nem kell azon töprengenie, hogy melyik hőmérséklet a megfelelő a húsfajtának, vagy aggódnia, hogy a közepén nyers marad. Az állítható szög lehetővé teszi, hogy kisebb és nagyobb darabokat is elkészíthessen kedvenc alapanyagaiból.

A Zeegma Grill Chef grillsütővel nem kell megvárnia a grillezési szezont ahhoz, hogy a grillen készült ételeket fogyassza. A készüléket 180 fokig kinyithatja, és élvezheti a nagy, akár 1345 cm2 -es grillezőfelületet. A levehető kerámia főzőlapok ILAG-bevonatúak, ami azt jelenti, hogy kopásállóak, és az ételek nem ragadnak rájuk. Ez azt jelenti, hogy zsír hozzáadása nélkül készíthet kalóriaszegény ételeket.

A Zeegma Grill Chef minden beállításáról a LED-es érintőképernyőről dönt. Az időzítővel beállíthatja a pirítási időt. Megadhatja a célhőmérsékletet, és ha azt elérte, hangjelzéssel és beépített LED-ekkel is értesítést kap. A készülék a működés végét is jelzi.  

A Zeegma Grill Chef felső fedele rozsdamentes acélból készült. A termék olajcsepptálcával van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy használat közben tisztán tartsa. Mind a tálca, mind a főzőlapok mosogatógépben tisztíthatók. A főzőlapok ILAG bevonattal vannak ellátva, amely megakadályozza a ragadást és ellenáll a kopásnak.

Podobné výrobky
This website uses cookies.